Lourdes en de terugreis
15 Juli 2010 | Nederland, Waspik
Afstand: 0 km.
Lourdes
Hallo iedereen,
Een beetje uitgeslapen en hier in ons hotel een zeer uitgebreid ontbijt en voor Franse begrippen zeer luxe. We hebben onze fietsen voorzien van onze namen en alles is voor de terugreis van onze fietsen geregeld.
Heel de middag wat rondgewandeld door Lourdes. In een café de Tour de France bekeken en nog op internet geweest. Wat een leuke berichtjes van iedereen! Bedankt daarvoor. We gaan paella eten en dan op tijd naar het station. We willen de trein zeker niet missen, want nu willen we toch echt weer naar huis.
Een laatste groet uit Lourdes,
Jos en Antoinette de Bont
Dag 25: Woensdag 14 juli
Vanochtend om 07.11u zijn we met de slaaptrein gearriveerd op Gare Austerlitz in Parijs. Het ging voortreffelijk vannacht. Goed geslapen. Met de metro naar Gare du Nord om met de Thalys naar Brussel te reizen. Op Gare du Nord nog lekker koffie met croissant gegeten. Vanuit Brussel met de internationale trein naar Roosendaal, van daaruit de trein naar Breda, waar Carolien ons heeft opgehaald.
Om 13.30u waren we thuis, waar we verrast werden met een groot spandoek, waarop te lezen was: KNAP GEDAAN JOS EN ANTOINETTE MET DE FIETS NAAR LOURDES GEGAAN! 1630 km.
's Avonds met ons hele gezin lekker gegeten en met zijn allen de foto's bekeken.
Met deze fietstocht is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan.
We danken iedereen die ons heeft willen volgen en ons via berichtjes heeft ondersteund en aangemoedigd. Nu nemen we de draad hier weer op.
Groetjes, Jos en Antoinette
P.S: Aanstaande zondag komen alle foto's bij ieder verhaaltje te staan!
18 Juli 2010 - 15:16
Diny Hainja:
Ik ben zojuist ook terug van een 8 durende-fietsvakantie, maar dat is niks vergeleken bij jullie fietstocht.Een dag 92 km. gefietst in de regen. Nou toen heb ik wel aan jullie gedacht.Jullie horen wel nader van mij. hart. en van hartegefeliciteerd met deze grootse prestatie. DINY -
20 Juli 2010 - 17:52
Margriet:
Foto's komen dit weekend op de website te staan, dus hou het nog even in de gaten!!!